راز نگهداری گل شمعدانی در منزل-راهبرد معاصر
حمله مدیرعامل استقلال به خبرنگاران: خودم را در نتایج تیم مقصر می‌دانم | باید پاسخگوی هواداران باشم نه شما فیلم| اتفاق عجیب در بازی استقلال و تراکتور؛ زمین بازی را آب برد چرا VAR فقط برای تیم‌های خاص است؟ ببینید| مالک شریعتی: یک گله گوسفند برای هیات رئیسه مجلس بگیرید تصاویر | صفحه نخست روزنامه‌های ایران پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳ تشکیل تیم فوتبال مداحان معروف کشور با سرمربیگری یک پرسپولیسی + عکس ۲ بار قصاص و حبس برای پسر جوان و نامزدش | پرونده قتل فجیع پدر و دختر به دست داماد و دختر دیگر سومین مدال جوانان ایران قطعی شد | صعود کاظمی به نیمه نهایی بوکس جهان معرفی فینالیست‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان | شاگردان پژمان درستکار در حسرت فینال ماندند! حذف یارانه این افراد قطعی شد رئیس سازمان انرژی اتمی: مسئولان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در رفت و آمد به ایران هستند برف و باران شدید در راه ایران | هشدار هواشناسی برای این استان‌ها شرط عربستان برای عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل وزیر بهداشت: حقوق دستیاران پزشکی از اول مهر با فرمول جدید پرداخت می‌شود پیام جدید سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح

راز نگهداری گل شمعدانی در منزل

گل شمعدانی از جمله گیاهان آپارتمانی پرمخاطب است که وجودش زیبایی زیادی به محیط اطراف و آپارتمان خواهد بخشید.
تاریخ انتشار: ۰۳:۱۵ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 03
کد خبر: ۴۱۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، شمعدانی گیاهی است که در ابتدا در کشورهای آفریقا و استرالیا رشد کرده است، گیاه گلداری که حدود ۲۰۰ نوع در رنگ‌های متنوع دارد.

 

نگهداری گلدان شمعدانی در منزل کار سختی نیست، با رعایت نکاتی شما به راحتی می‌توانید گلدان‌های شمعدانی زیبایی در منزل خود داشته باشید بنابراین نیاز است تا به نکاتی در مورد نگهداری گل شمعدانی توجه کنیم.

 

باید بدانید که شمعدانی خاک سنگین را دوست دارد، که می‌تواند این خاک متشکل از خاک برگ، خاک شن و کود باشد، همچنین شمعدانی گیاهی است که بیشتر علاقه به خاک خشک و کمی مرطوب دارد بنابراین هر زمان که خاک گل شمعدانی خشک بود می‌توانید به آن آب دهید.

 

درجه حرارت مناسب برای شمعدانی ۱۰ تا ۱۵ درجه سانتی‌گراد است. دمای مناسب برای شمعدانی عطری ۵ تا ۱۰ درجه سانتی‌گراد است. تهویه هوا عامل مهمی در امر نگهداری شمعدانی است.

 

بیماری‌های ویروسی توسط حشرات مکنده یا ابزارهای باغبانی نیز ممکن است به گیاه شمعدانی منتقل شود که درمان آن‌ها نیز کار سختی است. این بیماری روی برگ‌ها رگه های بی رنگی ایجاد می کند که آشکار است و در آخرین مرحله زیان، بیماری همراه با پیچیدگی برگ خود را نشان می دهد.

 

نحوه تکثیر شمعدانی نیز بسیار آسان است، کافی است بخشی از گل را جدا کرده و داخل آب قرار دهید و هنگامی که ریشه جدید داد، آن را در خاک بکارید.

 

شمعدانی بیشتر در هوای مرطوب و گرم همچون مناطق شمال کشور رشد بهتری دارد. توجه داشته باشید که اگر نور به گیاه شمعدانی‌ها نرسد ممکن است رنگ برگ هایش کمرنگ شود و به مرور زمان دیگر گل ندهد.

 

منبع: همشهری

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار